0

Mijn winkelwagen

Popal meisjesfiets Urban Luxe+ 26 inch Mat Rood

Meer afbeeldingen

Popal meisjesfiets Urban Luxe+ 26 inch Mat Rood

Snel Overzicht

- Inclusief GRATIS houten krat t.w.v. € 29,95!

Een kwaliteitsfiets die eenvoud met design combineert: de Urban Luxe+ is een eigentijdse stadsfiets, beschikbaar in een hele mooie kleurcombi's. Je tas kan makkelijk mee, dankzij de handige voor- en achterdrager. Deze luxe uitvoering is voorzien van een aluminium frame, LED verlichting, Shimano Nexus 3 versnellingen én met een handige standaard.

Normale prijs: € 359,00

Speciale prijs: € 299,00

OF

Details

- Inclusief GRATIS houten krat t.w.v. € 29,95!

Popal is een innovatief familiebedrijf, opgericht in 1999. Een dynamisch bedrijf dat zich richt op het leveren van betaalbare kwaliteitsfietsen.

Popal's Visie
Continu zoeken naar de ideale fiets. Daarom vindt u in het Popal assortiment uitsluitend fietsen waarin kwaliteit en betaalbaarheid elkaar vinden in mooie, eigentijdse en vernieuwende modellen.
Tevens vind Popal het belangrijk om online winkelen voor consumenten zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is Popal's ruime assortiment overzichtelijk te bekijken en kunnen de fietsen binnen zeer korte tijd bij de consument geleverd worden.

Popal's Missie
Popal neemt geen genoegen met tevreden consumenten, maar maakt graag fans van hun consumenten. Popal wil graag uitgroeien tot dé specialist op het gebied van fietsen en fietsbenodigdheden. Niet alleen biedt Popal mooie, eigentijdse en betrouwbare fietsen, ze zijn ook betaalbaar. Met name gezinnen met jonge kinderen profiteren hiervan, gezien kinderen zo hard groeien dat ze gemiddeld om de twee jaar toe zijn aan een nieuwe fiets. Zo kunt u uw kind een nieuwe fiets geven, zonder voor hoge kosten te komen staan. Tevens heeft Popal een ruim assortiment aan bakfietsen, transportfietsen, trendy beachcruisers en nog veel meer.


 Meisjesfiets Popal Urban Luxe+ 26 inch Mat Rood:

- Wielmaat: 26 inch
- Versnellingen: Shimano Nexus 3
- Stevig aluminium frame
- Lak doek kettingkast
- Standaard
- Spatborden
- Lakdoek jasbeschermers
- Led verlichting voor en achter
- Witte streep op banden voor veiligheid
- Reflector
- Bagagedrager inclusief snelbinders
- Inclusief voordrager!
- Luxe bel
- In hoogte verstelbaar comfortabel zadel
- In hoogte verstelbaar stuur
- Terugtraprem
- Ringslot

Verzendinformatie

Orders boven € 50,- worden gratis bezorgd!!

Orders tot aan € 50,- brengen wij € 6,95 verzendkosten in rekening.