0

Mijn winkelwagen

Popal meisjesfiets Urban Select 26 inch Luipaard Zwart

Meer afbeeldingen

Popal meisjesfiets Urban Select 26 inch Luipaard Zwart

Snel Overzicht

Dingdong! Check deze superhippe stadsfiets voor urban chicks! Met de vrolijke bel en LED verlichting slinger je zo tussen het drukke stadsverkeer door. Door de smalle voordrager past de fiets makkelijk in het drukke fietsenrek!

Normale prijs: € 289,00

Speciale prijs: € 239,00

OF

Details

- Uiteraard GRATIS bezorgd!

Popal is een innovatief familiebedrijf, opgericht in 1999. Een dynamisch bedrijf dat zich richt op het leveren van betaalbare kwaliteitsfietsen.

Popal's Visie
Continu zoeken naar de ideale fiets. Daarom vindt u in het Popal assortiment uitsluitend fietsen waarin kwaliteit en betaalbaarheid elkaar vinden in mooie, eigentijdse en vernieuwende modellen.
Tevens vind Popal het belangrijk om online winkelen voor consumenten zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is Popal's ruime assortiment overzichtelijk te bekijken en kunnen de fietsen binnen zeer korte tijd bij de consument geleverd worden.

Popal's Missie
Popal neemt geen genoegen met tevreden consumenten, maar maakt graag fans van hun consumenten. Popal wil graag uitgroeien tot dé specialist op het gebied van fietsen en fietsbenodigdheden. Niet alleen biedt Popal mooie, eigentijdse en betrouwbare fietsen, ze zijn ook betaalbaar. Met name gezinnen met jonge kinderen profiteren hiervan, gezien kinderen zo hard groeien dat ze gemiddeld om de twee jaar toe zijn aan een nieuwe fiets. Zo kunt u uw kind een nieuwe fiets geven, zonder voor hoge kosten te komen staan. Tevens heeft Popal een ruim assortiment aan bakfietsen, transportfietsen, trendy beachcruisers en nog veel meer.


 Meisjesfiets Popal Urban Select 26 inch Mat Zwart:

- Wielmaat: 26 inch
- Stevig stalen frame
- Lak doek kettingkast
- Zijstandaard
- Spatborden
- Lakdoen jasbeschermers
- Led verlichting voor en achter
- Reflector
- Bagagedrager inclusief snelbinders
- Inclusief voordrager!
- Bel
- In hoogte verstelbaar comfortabel zadel
- In hoogte verstelbaar stuur
- Remmen: V-brakes voor
- Terugtraprem
- Ringslot

Verzendinformatie

Orders boven € 50,- worden gratis bezorgd!!

Orders tot aan € 50,- brengen wij € 6,95 verzendkosten in rekening.