0

Mijn winkelwagen

Popal Urban Basic+ 24 inch Grijs

Meer afbeeldingen

Popal Urban Basic+ 24 inch Grijs

Snel Overzicht

- Uiteraard GRATIS bezorgd!!

Popal is een innovatief familiebedrijf, opgericht in 1999. Een dynamisch bedrijf dat zich richt op het leveren van betaalbare kwaliteitsfietsen.Popal's Visie
Continu zoeken naar de ideale fiets. Daarom vindt u in het Popal assortiment uitsluitend fietsen waarin kwaliteit en betaalbaarheid elkaar vinden in mooie, eigentijdse en vernieuwende modellen.
Tevens vind Popal het belangrijk om online winkelen voor consumenten zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is Popal's ruime assortiment overzichtelijk te bekijken en kunnen de fietsen binnen zeer korte tijd bij de consument geleverd worden.

Popal's Missie
Popal neemt geen genoegen met tevreden consumenten, maar maakt graag fans van hun consumenten. Popal wil graag uitgroeien tot dé specialist op het gebied van fietsen en fietsbenodigdheden. Niet alleen biedt Popal mooie, eigentijdse en betrouwbare fietsen, ze zijn ook betaalbaar. Met name gezinnen met jonge kinderen profiteren hiervan, gezien kinderen zo hard groeien dat ze gemiddeld om de twee jaar toe zijn aan een nieuwe fiets. Zo kunt u uw kind een nieuwe fiets geven, zonder voor hoge kosten te komen staan. Tevens heeft Popal een ruim assortiment aan bakfietsen, transportfietsen, trendy beachcruisers en nog veel meer.

 


Jongensfiets Popal Urban Basic 24 inch Grijs:

- 24 inch
- Ringslot
- Achterdrager
- Snelbinders
- Fietsbel
- Voor en achter LED verlichting
- Voordrager
- Voorrem: handrem
- Achterrem: Coaster Shimano
- Versnellingen: Shimano Nexus 3rn

Normale prijs: € 329,00

Speciale prijs: € 299,00

OF

Details

Deze unieke transporter combineert kwaliteit met eigentijds design. Het is een echte klassieker maar dan lekker hip en met een robuuste look. Voor een stijlvol ritje, maar dan lekker praktisch met de voor- en achterdrager, dubbele remmen en Shimano Nexus 3 versnellingen.

Verzendinformatie

Orders boven € 50,- worden gratis bezorgd!!

Orders tot aan € 50,- brengen wij € 6,95 verzendkosten in rekening.