0

Mijn winkelwagen

Trainingspartner Hammer Sparring Pro

Meer afbeeldingen

Trainingspartner Hammer Sparring Pro

Snel Overzicht

Verschillende trainingsdoeleinden
De Hammer Boxing Sparring Pro staande bokszak heeft een vorm die goed werkt voor een groot aantal trainingsmogelijkheden. De figuur met genummerde targets op de bokszak kun je gebruiken voor leuke oefeningen, vooral samen met een trainingspartner. Je trainingspartner kan in willekeurige volgorde nummers afroepen die jij moet raken. Zo train je je reactievermogen en precisie, en kun je je combinaties van kicks en punches perfectioneren. Train je uithoudingsvermogen op deze sparringspartner die terug blijft veren. Omdat deze bokszak vrijstaand is kun je hem overal neerzetten.


In hoogte verstelbaar
Deze staande bokszak is in hoogte verstelbaar, en kan zo door mensen van verschillende lengtes gebruikt worden. De Sparring Pro kan worden ingesteld op de volgende hoogtes:   • 162 cm

  • 177 cm

  • 192 cm 


De bokszak is gemakkelijk te verplaatsen door de holle kunststof voet van 57 cm in doorsnee. Deze kan met het gewenste materiaal gevuld worden, zodat zak voldoende gewicht heeft om te blijven staan. Als je de Sparring Pro met water vult weegt hij 110 kg, vul je hem met zand dan weegt hij maar liefst 130 kilo. 

Normale prijs: € 399,00

Speciale prijs: € 319,00

OF

Details

- Totaalgewicht 110kg (gevuld)

Verzendinformatie

Orders boven € 50,- worden gratis bezorgd!!

Orders tot aan € 50,- brengen wij € 6,95 verzendkosten in rekening.